کفی خودروبر دست دوم در سیستم خودرویی با تمام جرقه و سیم کشی. هیچ قطعه ای وظیفه خنک سازی. قطعات خودرو را بر عهده ندارد که بسیار غیرطبیعی و دور از نظر است. یک ماشین در حال حرکت را تصور کنید. بعد از مدتی موتور جرقه می زند. و آتش می گیرد. این شعله ها از طریق خط پمپ بنزین به باک می روند. که نباید اتفاق بیفتد. منفجر شدن بله داستان کاملا درست و مسلم بود. وقتی ماشین رادیاتور نداشت.
فهرست مطالب مقاله با موضوع کفی خودروبر دست دوم
رادیاتور خود رو در کفی خودرو بر دست دوم چیست؟
رادیاتورها از چه مواد و ساختاری ساخته شده اند؟
به مایع داخل مخزن رادیاتور ماشین هم نگاه کنید
هر چند وقت یکبار باید رادیاتور خودرو را بازرسی کرد؟
دلیل کم آبی رادیاتور ماشین به چه دلیلی میتواند باشد؟
رادیاتور معیوب در کفی خودرو بر دست دوم چه علائمی دارد؟
فهرست تصاویر
رادیاتور خودرو 1| معرفی رادیاتور
رادیاتور خودرو 2|چک کردن رادیاتور
رادیاتور خودرو 3| کم آبی رادیاتور
عنوان | کفی خودروبر دست دوم |
---|---|
نویسنده | نگین شیخ الاسلامی |
دپارتمان | اوج شید |
تعداد کلمات | 1465 |
زمان مطالعه | 14 |
رادیاتور خود رو در کفی خودروبر دست دوم چیست؟
مخازن آب خودرو کفی خودروبر دست دوم به نام رادیاتور به خنک شدن موتور و سایر اجزای خودرو کمک می کند. آنها اجازه نمی دهند. دمای داخل خودرو بالا برود و از این اتفاق جلوگیری می کند. در واقع رادیاتور از پمپ آب برای حرکت خودروی مایع در اطراف خودرو استفاده می کند. و با انتقال سریع گرما از آب به هوا، خودرو خنک می شود. و گرمای حاصل از احتراق موتور کنترل می شود. پس از این عمل مایع به رادیاتور برمی گردد. و گرمای دریافتی خودروبر را به هوا منتقل می کند. جریان مداوم آب. در ادامه میتوانید رادیاتور خودرو 1 را مشاهده کنید.
اما به این معنی نیست. که دمای ماشین خیلی پایین است. تا ماشین به طور عادی کار کند. گرمای ناکافی برای موتور خودرو نیز مضر است. زیرا سردی بیش از حد موتور باعث می شود. اجزای آن به درستی کار نکنند. و راندمان کاهش یابد. به همین دلیل دمای آن محدوده خاصی را در نظر می گیرد. و این حد بین 8 تا 82 درجه سانتی گراد تخمین زده می شود. حالا وظیفه رادیاتور این است. که دمای موتور را در بین آن نگه دارد. نه بالاتر یا کمتر از آن محدوده.

معرفی کفی دست دوم خودروبران پارسا
رادیاتور خودرو 1| معرفی رادیاتور
به مایع داخل مخزن رادیاتور ماشین هم نگاه کنید
بهتر است از مایع آماده ای به نام آب رادیاتور استفاده کنید که ماده ای سبز رنگ است که خاصیت ضد یخ، جوش، ضد زنگ و ضد خوردگی دارد.
قطعات رادیاتور ماشین: به طور معمول، هیت سینک ها از اجزای مختلفی تشکیل شده اند و در ادامه خواهیم دید که هر کدام از آنها چه کاری انجام می دهند.
مخزن رادیاتور: قسمت اصلی خودرو رادیاتور است که وظیفه انتقال گرمای آب را بر عهده دارد. معمولاً از آلومینیوم ساخته شده و سطح آب آن باید همیشه بررسی شود.
پروانه: این قسمت در جلوی موتور و پشت رادیاتور خودرو قرار می گیرد. فن رادیاتور هوای کانال ها را به کمک تسمه پروانه به سمت موتور می کشد. و آب کانال ها را خنک می کند. بدیهی است که تعداد این پروانه ها ارتباط مستقیمی با سرعت خنک شدن آب دارد. و استفاده از ملخ هایی با پره های بالا در تابستان بسیار کاربردی است.
ترموستات: ثابت نگه داشتن دمای آب موتور یکی از وظایف ترموستات رادیاتور است. برای جلوگیری از فرسودگی موتور خودرو، پروانه و ترموستات به طور خودکار زمانی که موتور سرد است کار می کنند.
پمپ آب: پمپ آب قطعه ای است که جریان آب از مخزن به موتور و اجزای آن را تسهیل می کند. این قسمت از حرکت توسط نیروی موتور و تسمه محرک تامین می شود. در ادامه میتوانید رادیاتور خودرو 2 را ببینید.
رادیاتور خودرو را هر چند وقت یکبار باید چک کرد ؟
ما به شما توصیه میکنیم برای عملکرد هرچه بهتر رادیاتور خودروبر، آب درون آن را به طور پیوسته تعویض کنید. به خصوص زمانیکه تغییر رنگ یا گل آلود شدن آن را میبینید. مشخص است چنین آبی نمیتواند وظیفه خود را به خوبی انجام دهد و بهتر است در این اوضاع رادیاتور را شستشو بدهید.
برای شستشو دادن رادیاتور کفی خودروبر دست دوم شیر تخلیه آب را باز کنید. و اجازه دهید مایع درون رادیاتور تخلیه گردد. برای تخلیه کامل این مایع بهتر است اجازه دهید کمی موتور خودرو کار کند. تا آب از تمامی شلنگها جمع آوری شود. حالا وقت آن است. که آب مقطر و ترکیباتی که بنا بر دفترچه راهنمای خودرو خود درست کردهاید. را در رادیاتور بریزید. توصیه ما به شما این است. به هیچ عنوان از آب لوله کشی استفاده نکنید و در صورت لزوم ابتدا آن را بجوشانید.

چک کردن کفی دست دوم خودروبران پارسا
رادیاتور خودرو 2|چک کردن رادیاتور
هر چند وقت یکبار باید رادیاتور خودرو را بازرسی کرد؟
توصیه می کنیم برای عملکرد بهینه آب رادیاتور خودروی خود را مدام تعویض کنید. به خصوص اگر آن را تغییر رنگ یا کدر دیدید. بدیهی است. که این آب به خوبی کار نمی کند. که در این صورت بهتر است رادیاتور را تمیز کنید.
هنگام تمیز کردن رادیاتور، شیر تخلیه را باز کنید. تا مایع موجود در رادیاتور تخلیه شود. کفی خودروبر دست دوم برای تخلیه کامل این مایع، بهتر است. موتور خودرو را کمی روشن کنید تا آب از تمام شیلنگ ها جمع شود. اکنون زمان آن است. که آب مقطر و مخلوطی که طبق دفترچه راهنمای خودرو درست کرده اید. را در رادیاتور بریزید. توصیه ما به شما این است که هرگز از آب لوله کشی استفاده نکنید. و در صورت لزوم ابتدا آن را به جوش بیاورید. میتوانید در ادامه رادیاتور خودرو 3 را ببینید.
دلیل کم آبی رادیاتور ماشین به چه دلیلی میتواند باشد؟
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، گرسنگی آب رادیاتور ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد که ما باید به آنها حساس باشیم. این عوامل عبارتند از:
- نشت اتصال
- خرابی فن، به عنوان مثال به دلیل سوختن فیوز یا خود موتور ملخ
- رادیاتور آسیب دیده
- سوراخ در هیت سینک
- آب وارد سیلندر می شود
- سوختن واشر سرسیلندر باعث نشت آب در سرسیلندر می شود
- ترموستات گیر کرده است
- نشتی بخاری خودرو
- پمپ آب یا پمپ آب آسیب دیده است
- تهویه نکردن رادیاتور
- نشتی در درب رادیاتور
- درپوش رادیاتور آسیب دیده
- جوش خودرو به دلیل نداشتن ضد یخ
- رسوب داخل موتور به دلیل نداشتن ضدیخ و درپوش سوراخ آب
- نشتی بلوک سیلندر در اثر ترک
- نشتی درب منبع آب انبساط

رادیاتور خودروبر دست دوم خودروبران پارسا
رادیاتور خودرو 3| کم آبی رادیاتور
رادیاتور معیوب در کفی خودروبر دست دوم چه علائمی دارد؟
جدیدترین موتورها به گونه ای طراحی شده اند که وقتی رادیاتور کفی خودروبر دست دوم کم است. چراغ چک روشن می شود. و خودرو پس از توقف خودرو روشن نمی شود. و آن را رفع نمی کند. برخی ماشین های دیگر رادیاتور دارند. که با روشن کردن چراغ هشدار این موضوع را به راننده گزارش می دهند. اما اگر ماشین شما این ویژگی را ندارد.
- دمای آب و در نتیجه جریان آب را افزایش دهید.
- چراغ هشدار را روشن کنید.
- کارکرد ماشین نامنظم است.
- نشتی در اطراف رادیاتور و لوله های آن یا بخار هنگام حرکت خودرو.
- خروج آب از درب رادیاتور.
- کمبود آب در رادیاتور.
- همه اینها علائمی هستند که به ما می گویند این بخش ناکارآمد است.
نتیجه گیری از مقاله با موضوع کفی خودرو بر دست دوم
رادیاتور ماشین کفی خودروبر دست دوم یک سیستم مهم یا مخزن آب است. که بدون آن ماشین در مدت زمان بسیار کوتاهی منفجر می شود. این انفجار به این دلیل است که پای موتور خودرو در وسط قرار دارد. و بی نظمی رادیاتور خودروبر به طور مستقیم بر عملکرد موتور تأثیر می گذارد. اگر رادیاتور خودرو آسیب ببیند.پیستون می تواند. داغ شود. به سیلندر یا موتور خودرو بچسبد .و موتور از کار بیفتد. برای اطلاعات بیشتر در مورد ساخت خودروبر و مشخصات آن و معرفی #13 ویژگی ردیاب خودرو! را مطالعه کنید.
برخلاف سایر قطعات خودرو که معمولاً عمر طولانی دارند. رادیاتورهای خودرو طول عمر بالایی ندارند. و بهتر است. پس از مدتی تعویض شوند. این جایگزینی به دلیل شکستی است که قبلاً به آن اشاره کردیم. از آنجایی که مشبک های رادیاتور خودرو بسیار باریک هستند، رسوبات می توانند. در طول زمان در آنها رسوب کنند. بنابراین می توانند بسته شوند. و در عملکرد رادیاتور اختلال ایجاد کنند.
سوالات متداول و احتمالی در مورد کفی خودروبر دست دوم
آیا در صورت خرابی رادیاتور ریختن زردچوبه راه حل خوبی است؟
اصلا. از طرفی این روزها با هیت سینک های آلومینیومی ریختن زردچوبه روی آن تاثیری ندارد.
چه زمانی رادیاتور خودرو را تعویض کنیم؟
رادیاتور ماشین شما سوراخ شده است. ورسوب زیادی در آن وجود دارد، بدن آن آسیب دیده است.
افزایش دما از نشانه های رادیاتور معیوب است؟
بله یکی از نشانه های آن بالا بودن دما است.
بدون دیدگاه